tiistai 29. marraskuuta 2011

I'm leaving on a Jetplane!

Tänään sataa Glasgowssa, taas sillain urakalla. Suomalaisille käsittämättömällä tavalla.

Oon pakannu laukkuani eilisestä lähtien ja lupasin itelleni että voin tulla sitten takaisin kahden matkalaukun kanssa. Tosin toinen on pakko pitää käsimatkatavarana koska en jaksa maksaa ruumalaukusta, vaikka se olisikin sen 20-30e muistaakseni. Huomenna lähtö siis Suomeen, Helsingin kautta näillä näkymin jo viikonloppuna Tampereelle, mutten ole siitäkään vielä sata varma. Kokonaiset kuus viikkoa täydellistä maleksimista ja lomailua. Käy hyvin mulle, en pistä pahakseni olleskaan.
Lomahommista puheenollen, ollaan tässä tyttöjen kanssa kovasti järkkäämässä reissua etelän lämpöön. Ollaankin saatu jo lentoliput hommattua ja nyt mä taistelen jotta saadaan meille kunnon yösija hankittua. Kieltämättä hieman stressaa jotta saa kaikien toiveet toteutettua, mutta kyl uskon et se sit palkitaan paikanpäällä ku kaikilla on todella kivaa ja kaikki pääsee lomafiilikseen. On kuitenki pysyttävä viel muutama kuukausi pöksyissä ja saatava kevään kouluhommat kunnialla loppuun.

Sain syksyn kouluhommat eilen purkkiin, ja palauttelinki esseitä ja työkirjoja, plus että pidin myös esitelmän englanniks. Sain jopa hieman enemmän prosentteja ku muu ryhmä, vaikka pelkäsin kaiken aikaa et mun osuus on liian pitkä ja tytöt valitteli sitä ku jaarittelin samoja asioita miljoonaan kertaan. Mut as long as it floats the professors boat!

Kestää yllättävän kauan ymmärtää näistä arvosanoista jotakin, plus etten ole vieläkään sisäistäny opiskelua englanniks aivan täysin. Mulla on suunnitelmissä onkia jostain synonyymisanakirja ja tuoda oma englannin sanakirjani tänne jotta voin hieman rikastuttaa kieltäni.

Kävin tuossa tovi sitten hieman roadtripillä meidän Student toursin kanssa, joka on muuten ihan sika hyvä firma. Niillä on jäätävn halpoja ja hyviä matkoja, ja poitsu joka niitä järkkäilee tuntuu olevan todella kiinnostunut hommistaan. Se on onkinu paljon historiaa ja muuta informaatioo paikoista jonne ne tekee reissuja, plus että se on ite käyny tarkistaan ne mestat monesti ennenku esittelee meille niitä. Jatkan näitä halpareissuja sitten taas tammikuussa ku palaan astialle.



















tässä pari kuvaa reissusta. Käytiin sekä Inveraryn pienessä kylässä että sitten Obanin hieman isommassa kalastajakylässä.

ShantiShanti!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti